Arbeta hos oss

Bli en av oss

Hos oss får du vara med att göra skillnad, på riktigt. Våra transporter är en del av ett stort miljöarbete som är otroligt viktigt och bidrar till ett bättre samhälle. 

Det är våra anställda som är BAS Transport ABs främsta styrka. Vi jobbar kontinuerligt med att utbilda våra medarbetare. Genom våra medarbetares kunskap, ideér och initiativ kan vi erbjuda våra kunder bättre lösningar.

Hos oss erbjuds chaufförerna ett fritt och självständigt arbete, med fortlöpande utbildning, specialutveckling samt goda anställningsvillkor. De anställda ges befogenheter, möjligheter och kunskap att fatta beslut så nära kunden som möjligt.

Vi är måna om vår personal och utför därför kontinuerlig hälsokontroll för att på bästa sätt förebygga hälsorisker. Genom företagshälsovård erbjuds även träningsprogram för att våra anställda ska kunna nyttja vårt egna gym på bästa sätt. Träning anser vi vara det bästa sättet att förebygga skador.

Lediga tjänster

Vi söker chaufförer med CE-kort för distributionskörning dagtid med bil och släp.

Du utgår från Örebro på morgonen och levererar gods på olika platser i Västmanland. Det är viktigt att du är ansvarstagande, självgående och van att arbeta i digitala ordersystem.

Krav

-CE-kort

-YKB

-Digitalt förarkort

-Talar och skriver utmärkt svenska

Meriterande

-ADR

Start snarast, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, ansök direkt via formuläret på hemsidan, klicka på ”Ansökan” nedan.

Frågor om tjänsten ställs till driftchef Christer Lundmark 070-976 77 49

Sista ansökningsdag

2022-05-06

 

Scroll to Top