Arbeta hos oss

Bli en av oss

Hos oss får du vara med att göra skillnad, på riktigt. Våra transporter är en del av ett stort miljöarbete som är otroligt viktigt och bidrar till ett bättre samhälle. 

Det är våra anställda som är BAS Transport ABs främsta styrka. Vi jobbar kontinuerligt med att utbilda våra medarbetare. Genom våra medarbetares kunskap, ideér och initiativ kan vi erbjuda våra kunder bättre lösningar.

Hos oss erbjuds chaufförerna ett fritt och självständigt arbete, med fortlöpande utbildning, specialutveckling samt goda anställningsvillkor. De anställda ges befogenheter, möjligheter och kunskap att fatta beslut så nära kunden som möjligt.

Vi är måna om vår personal och utför därför kontinuerlig hälsokontroll för att på bästa sätt förebygga hälsorisker. Genom företagshälsovård erbjuds även träningsprogram för att våra anställda ska kunna nyttja vårt egna gym på bästa sätt. Träning anser vi vara det bästa sättet att förebygga skador.

Vi söker en chaufför med C-kort till Örebro

Om tjänsten

Vi växer i Örebro och behöver stärka upp med ytterligare en chaufför. BASAB är idag verksamma inom avfallshantering och återvinning, lokala styckegodskörningar och fjärrtransporter. Våra bilar rullar 7 dagar i veckan året om, oberoende av storhelger. BASAB har en modern fordonsflotta med lastväxlare, frontlastande och baklastande komprimatorbilar, brädgårdsbilar samt distributions – och fjärrbilar. Vi satsar på bra utrustning och har ett stort miljöfokus i vår verksamhet. Du kan läsa mer om oss och ta del av våra fordon på vår hemsida.

Om dig

Du som söker är flexibel vad gäller typ av körning och arbetstider. Det kan förekomma både kvälls – och helgarbete. Du har lätt för att samarbeta med kollegor och ger alltid ett bra kundbemötande.

Du är självgående och van att ta ett stort eget ansvar. Körningarna planeras och återrapporteras i olika datorsystem så du har god vana att hantera diverse digitala ordersystem. Arbetet är fysiskt krävande så du bör ha en god grundfysik. Det är meriterande om du är van vid körning med bil och släp.

Lön enligt avtal.

Då vi har ett brett tjänsteutbud ber vi dig i ansökan specificera om du är extra intresserad av en viss typ av körning.

Frågor om tjänsten ställs till driftchef Christer Lundmark 070-976 77 49

Krav

  • C-kort
  • YKB
  • Digitalt förarkort
  • Datorvana
  • Talar och skriver utmärkt svenska

Meriterande

  • CE-kort
  • Erfarenhet från chaufförsyrket
  • Kranbehörighet
  • ADR styckegods
  • Truckkort

Ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, skicka därför in din ansökan snarast.

Ansök senast 2021-04-06 genom länken nedan.

Vi ser fram emot din ansökan!

Scroll to Top